Wifeey

Alla inlägg den 26 juni 2010

Av wifeey - 26 juni 2010 13:55

Gud vilken underbar midsommar vi hade igår och bäst av allt är att inte är bakis hehe.

Det började med att jag halv 8 på morgonen vaknar av att det spelas en melodi och jag kan inte förstå vad det är som låter , men sen så kopplade det att var min mobil och att Paue hade ringt och just när jag ska ringa upp så får jag ett sms där hon frågade om jag skulle med och gå och det ville jag ju så klart. Så yrvaken kliver jag upp ur sängen tar på mig kläder och sen ropar på Nataz.

Jag kände mig riktigt seg i huvudet när jag gick bort till paue , men efter ett tag börjde jag piggna till.

Efter en timmes promenad så hoppade jag och Milian in i duschen och gjorde oss fräscha för att senare bege oss till Bonnstan för midsommarfirande. När jag och Milian var klara så fixade Andreas till sig sen gick vi alla mot Bonnstan.


När vi kom till Bonnstan tog vi en plats i gräset nära scenen och där midsommarstången skulle stå. Sen så gick jag och Milian och kollade runt vad man kunde göra, men allt man kunde göra kostade till och med att göra en krans av björk, riktigt tråkigt. Sen fick Milian följa pappa och se om de kunde hitta vatten någonstans. Sötprinsen min han älskar verkligen att gå.

         


Efter en stund så reser de midsommarstången och Milian tyckte det var jätteintressant att se , men han tyckte det var roligare att dansa runt den , den nya favoriten blev små grodorna ojoj vad han skrattade då vi sjöng den.

Sen så blev Milian less på ringen så jag och han dansade vidare där vi satt istället och sen så busade vi lite också medans vi väntade på att Jörgen , Lollo och Jörgens dotter Celia skulle komma.

               


Tillslut kommer de och nu så var det helt plötsligt gratis och göra kransar så Jörgen ,Celia och Lollo går dit bort och fixar en till Celia sen så tycker Andreas och Jörgen att Milian också ska ha en så de började sätta igång och fixa. Medans Jörgen plockade blommor så började Andreas att göra själva kransen , haha det var rätt sött att se honey göra den.

Efter ett tag så börjar vi bli lite stressade för 5 skulle vi vara hos Ulli och klockan började närma sig halv 3 , men som tur var så var Jörgen snäll och skjutsade hem oss så vi skulle hinna byta om , baka och dona.

                         


När vi kom hem var det stress , stress , stress, Baka 3 äppelpajer , men när den första inte alls blev bra så gav jag upp så jag skickade honey till Coop för att inhandla någon slags efterätt medans jag bytte om och sminkade mig. När han kom tillbaka så bytte han om och sen packade vi ner allt vi skulle ha med oss och promenerade bort till Ulli där vi skulle fortsätta fira midsommar.


Vi grillade ,åt sill och myste på sen så gjorde jag och Jeanette en midsommarstång av Ullis torkvinda , haha den blev hur snygg som helst eller hahha.

När alla var mätta och belåtna så var det dags för efterrätten honey hade gjort och alla älskade den och jag tror knappt det fanns något kvar av den , hehe lyckad efterrätt med andra ord.

Just när vi skulle gå hemåt kommer syster och hennes kompisar som var i närheten på fest och sa hej och följde med oss en bit , men när vi kom utanför där de var så tyckte de att Milian skulle Måla så han fick en hink med vatten och en pensel och de visade honom hur han skulle göra och herregud vad han målade .

Tillslut efter många men så fick jag ner honom i vagnen och vi kunde gå hem och sova.

                          


Ja det här var våran midsommar , hoppas att ni hade det lika underbart som oss. Ni får gärna dela med om vad ni gjorde för skoj.

Av wifeey - 26 juni 2010 09:25

Godmorgon i stugan , här har vi varit uppe ett tag.

Vi ska snart ta occh bege oss ut . Hade tänkt  Milian skulle få leka i sandlådan här utanför medans jag solar lite , bra plan va ;)


Ska också sen skriva om våran Midsommarafton som var helt underbar och vi tog massa bilder , men det får bli senare för nu ska vi ut  i solen , ciao

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni se mer i min blogg
 Videoinlägg
 Bilder
 Outfits
 Recept
 Frågestund
 Jag tipsar
 Musik
 Vardagen
 Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

Bloggar

klocka

Bloggkeen

Wifeey

Bloggerfy

:)

Reklam

BannerFans.com

Ovido - Quiz & Flashcards