Wifeey

Alla inlägg under juni 2010

Av wifeey - 14 juni 2010 14:57

Här vaknar man i stress för man hade möte på morgonen och massa att fixa innan det .

Mötet gick då superbra och man fick en massa beröm (alltid lika kul) sen efter mötet lagade jag lunch grillkorv och ägg och efter maten så klädde jag på Milian regnjackan och stoppade han i vagnen och tog Nataz och han ut på en promenad i hopp om att han skulle somna , men icke sa nicke . Sen självklart då vi är ute och går och är långt hemifrån så börjar det spöregna så det var bara att skynda sig hemåt och när vi kom in innanför dörren så var jag och Nataz genomblöta utom Milian för han hade ju regnkläder och skydd på sig.


Nu så sitter Milian i sin gåvagn och ropar och vill att jag eller Andreas ska skjutsa honom , men vi ha sagt åt honom att det får räcka och att han får hjälpa till istället och fixa middagen , Lasagane (första gången jag gör det)


Sen mamma slutar 4 från jobbet så hon skulle bara hem snabbt och fixa lite och äta något sen skulle vi iväg och köpa blommor till balkongen :D


Emma S jag tänker på dig  

Av wifeey - 13 juni 2010 14:52

Gud så underbart vädret är ute , visst det kunde blåsa lite kallare för fast det blåste nu så var det fruktansvärt varmt .


Jag ska nu fixa det jag ska ha med mig sen bege mig till Ulli så Milian får leka med Julia (Ullis systerdotter) innan vi beger oss till Erikslid.


lägger upp bilder på Nataz och ett filmklipp från dagens promenad


      


 

Av wifeey - 13 juni 2010 12:47

Nu för en stund sen har vi ätit lunch , makaroner och köttbullar och nu ligger prinsen i sin säng och är på väg till drömmarnas land. Man hör att han ligger i sin säng och pratar och gör allt för att inte somna .


Nu medans han sover ska jag ta hunden på en promenad. Känner mig rätt seg så det tar emot att göra det , men det är så skönt när man väl kommit ut då kan jag gå hur långt som helst (så länge det är bra väder)


Sen i eftermiddag ska jag gå med Ulli till Erikslid fram och tillbaka ..så det blir mycket att gå idag hehe.


Nu blev det tyst i sovrummet så jag ska smyga in och kolla om han har somnat.

Andreas får hålla koll på läget medans jag är ute med hunden.


Blogg you later

Av wifeey - 13 juni 2010 10:55

JAG ÄR SÅ STOLT ATT VARA DIN MAMMA  


   

Av wifeey - 13 juni 2010 10:23

                               

Av wifeey - 13 juni 2010 09:59

Igår så var vi på Sibylla och handlade skrovmål och Milian fick sin första barnbox.

Har aldrig sätt han vräka i sig så mycket som han gjorde , men det var en fröjd för ögat att se hur gott han tyckte det var och vilken lycka det var för honom att få egna fries och hamburgare sen istället för läsk så fick han juice .


         


Efter vi hade ätit lekte vi i Milians borg och sen efter stund ringde Emma och kollade om jag skulle med och släppa hundarna i skogen .


 


När jag kom hem och varit hemma en stund så ringde syster och kollade om hon kunde komma hit och umgås med hennes kille skulle på bio med en kompis.


Så senare på kvällen kom hon och vi spelade kort och pratade och hade riktigt trevligt det enda som fattades var godiset :P


Runt 11 tiden kom Nicke och hämtade henne i bilen som han har byggt, den är riktigt snygg för att vara första gången han har byggt en bil och inte kunde ett skit om det då han började... eller vad tycker ni?


 

Av wifeey - 13 juni 2010 09:48

Oh känner mig helt utvilad idag fast jag la mig sent på natten och klev upp tidigt.

Milian var helt hysterisk inatt och vad man än gjorde så lugnade han inte ner sig så dte slutade med att han fick sova i våran säng och bara efter någon minut slocknade han.


Nu sitter jag och Milian och väntar på att mamma ska ringa och säga om det blir farmor eller inte (de skulle se först om hon var hemma)


Min prins är så söt jag får nu massa pussar av honom  

Det här är livet att man får tillbaka lika mycket kärlek som man ger sitt barn.


kpmmmmmmmmmmmmmmmmmöy7tm Milian ville också blogga lite.


Nu ska man lägga in bilder och lägga upp i bloggen sen fortsätta vänta.

Av wifeey - 12 juni 2010 13:59

Förlåt för man är så dålig på att blogga , men då det är varmt och sol vill man inte annat än vara ute och hitta på roliga saker inte sitta vid datorn och blogga sen så har min internet var segt.


Iförgår så var jag , älskling, Milian och Nataz i Nordanåparken och lekte och matade ankorna ,gässen med bröd.. Riktigt mysigt var det. Sen igår tog Jörgens tjej lollo stundenten så vi var och kollade på det och efter det gick vi hem och vilade en stund sen gick vi till mamma och pappa som hade kommit hem från Turkiet och handlat en del till oss :) Ska fota sen och lägga in så får ni se.


Nu så har man städat hela köket från topp till tå och ska snart sätta igång och rensa i Milians garderob och ta ut allt som är för smått för honom.


Sen så ska jag träffa fröken toffel ;) och kanske äa mjukglass.


  Söta Lollo i sin studentmössa

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni se mer i min blogg
 Videoinlägg
 Bilder
 Outfits
 Recept
 Frågestund
 Jag tipsar
 Musik
 Vardagen
 Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

Bloggar

klocka

Bloggkeen

Wifeey

Bloggerfy

:)

Reklam

BannerFans.com

Ovido - Quiz & Flashcards