Wifeey

Alla inlägg under juni 2010

Av wifeey - 9 juni 2010 12:43

Nu har jag ÄNTLIGEN hittat sladden till kameran så nu kan jag lägga upp alla bilder och därför kommer det bli massa inlägg på raken med massa bilder , hoppas att ni står ut.

Av wifeey - 9 juni 2010 12:10

Just nu ligger jag i soffan och är supermätt och jag har nyss lagt Milian så han kan sova lunch.

Jag ska snart sätta igång och diska bort lunchen , men nu är jag för mätt att göra det så jag tar en liten paus.


Blir också galen över att jag inte hittar min laddare för min mobil dör när som helst. Den har dött en gång redan så jag lät den vara a och nu har jag satt igång den igen.

Får vänta till halv 5 då Andreas kommer hem från skolan. Eller han slutar egentligen klockan 4 ,men han och Ante skulle fara och lägga blommor där Rikard dog och sen efter det skulle han komma hem.


Man kanske skulle sovit lite nu  när Milian gör det för jag är så fruktansvärt trött och tar disken sen och istället hänger tvätt nu och sen sova en stund eller iaf att vila. JO så gör jag nog.


Av wifeey - 9 juni 2010 09:10

Godmorgon idag är det en supertrött mamma som skriver.

Jag vet inte vad som har hänt med min lilleman , men han sover jätteoroligt på nätterna . Inatt vaknade han 4 gånger så han fick vara hemma från dagis idag och sova ut och det gjorde han verkligen för han vaknade nyss . Nu sitter han i sin säng och sjunger, han är så söt och blivit så stor. Varje dag är det något nytt han gör eller ett nytt ord han säger.

Gud vad jag är stolt över att vara hans mamma . Milian mamma älskar dig mest i hela världen   


 

Av wifeey - 8 juni 2010 20:57

Kvällen börjar lida mot sitt slut och jag ligger i sängen och snackar med folk på Msn samtidigt som jag ser på Ugly Betty.


Imorn blir det att lämna Milian på dagis som vanligt sen så blir det promenad med Challe då det inte blev någon idag för hon var så trött och det var jag med så det var bara rätt skönt.


Har varit och kollat på balen ikväll , oj så fina klänningar tjejerna hade man blir lite svartis, hehe.


Nu ska jag krypa under täcket , men vi hörs imorn


Goodnight

Av wifeey - 8 juni 2010 13:30

Fy skäms på mig som inte har tagit tag i rensningen än.

Jag har iaf varit duktig och tvättat 2 maskiner och sen varit ute med Nataz.Först fick han springa i hundgården sen så tog jag honom på en långis, stackarn var så slut på grund av värmen att han la sig i en vattenpöl.

Nu ligger han på balkongen och njuter av skuggan.

Gud läser nog min blogg och såg att jag ville ha värmen för nu är den verkligen här.


Om ca en halvtimma kommer fröken P hem och då ska man nog ta och fara en sväng till henne sen lite senare ikväll ska jag och Challe ut och gå , det var ett tag sen vi umgicks så det ska bli skoj.


Nu ska jag bara vänta på att lilleman ska vakna efter sin lunchlur , men medans han nu sover ska jag byta kläder till något svalare och se vad vi ska käka till middag.


Jag måste också leta sladden till kameran så jag kan lägga in bilder jag har tagit nu när jag inte har haft någon dator.


Sitt inte inne ut och njut i solen med er  


blogg you later

Av wifeey - 8 juni 2010 07:50

Godmorgon världen

Ligger just nu i sängen och vaknar till medans Milian ligger i sin säng och äter sin flaska, han har nyss fått en ren blöja så jag väntar nu bara att han ska äta upp sin flaska sen är det dags att klä honom och gå till dagis.


Solen skiner idag , men det finns ingen värme, undrar när den kommer tillbaka för det var länge sen nu.


När man har lämnat Milian på dagis ska jag börja röja klart det sista. Ska gå bort till Coop och se om de har några banankartonger man kan få ta .


Vad ska ni hitta på idag då?

Av wifeey - 7 juni 2010 19:25

Herregud så trött man är just nu

Jag känner iaf att man har varit riktigt duktig idag och gjort massa nytta som tvätta, hämta Mille på dagis, sen tagit tag och rensat bland alla skåpen och flyttat och fixat, fyfan vilket jobbigt projekt det var , men tillslut blev det klart och resultatet blev superbra. Nu behöver jag bara lådor eller sposäckar så jag kan rensa massa .

Ska också sälja lite möbler för att köpa nytt till hemmet. Jag ska fixa ett med struktererat hem nu, ett hem som ska underlätta för mig med adhd. För just nu har vi så mycket skit som bara ligger och gör så att det blir kaos så då är det lika bra att rensa och stoppa undan.


Nu imorn ska jag fortsätta fixa här hemma.


Hur har du med adhd underlättat för att det ska bli strukterat hemma?

Av wifeey - 7 juni 2010 08:07

Godmorgon  


Vilken härlig morgon att vakna till. Solen skiner och himlen är blå , men tyvärr så kan man inte gå ut och njuta av vädret utan måste städa för lägenheten är KAOS på grund av att vi har varit lite lata på senaste , men det blir väl alla när det är sommar.


Nu ska jag sätta igång och röja så det är klart innan Milian kommer hem från dagis.


Blogg you later

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni se mer i min blogg
 Videoinlägg
 Bilder
 Outfits
 Recept
 Frågestund
 Jag tipsar
 Musik
 Vardagen
 Tävlingar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Min Gästbok

Bloggar

klocka

Bloggkeen

Wifeey

Bloggerfy

:)

Reklam

BannerFans.com

Ovido - Quiz & Flashcards